Maureen Janice Baartman

Tekstbureau Mau & Co

 

Zit u met een stuk tekst in uw maag, blijft u hangen in de herkauwfase, wegen de laatste loodjes te zwaar of krijgt u überhaupt geen zinnig woord op papier?

 

Dan is Mau & Co úw tekstbureau!

 

U kunt mij benaderen voor het schrijven, corrigeren en prettig leesbaar maken van teksten.

 

 

SCHRIJVEN

Schrijven doe ik graag en veel, het liefst over de meest uiteenlopende onderwerpen. Wel moet het onderwerp wat inhoud betreft aansluiten bij mij als persoon. Want als ik meen wat ik schrijf, wordt het een sterke tekst.

Mijn specialisme is het schrijven over medisch biologische onderwerpen: medicijnen, gezondheid, vruchtbaarheid, zwangerschap, geboorte en genetica, maar ook over bijvoorbeeld het behoud van natuur en milieu.

Mijn universitaire bachelor medische biologie en ervaring met het schrijven van populair wetenschappelijke teksten vormen een solide basis voor de totstandkoming van een zinnige tekst.

Voor voorbeelden, kijk hier

Aan de hand van lengte en niveau van de tekst spreken we samen de exacte uurprijs af en geef ik een indicatie van de te verwachten totaalkosten.

 

PRETTIG LEESBAAR MAKEN

Heeft u een zelfgeschreven tekst die niet lekker loopt? Ik maak er graag een prettig leesbare tekst van die bovendien uw doelgroep aanspreekt.

Aan de hand van lengte en niveau van de tekst spreken we samen de exacte uurprijs af en geef ik een indicatie van de te verwachten totaalkosten. 

 

CORRIGEREN

Zitten er wat taal- en typefouten in een door uzelf geschreven tekst? Ik vis ze er graag even uit, zodat u de tekst met een gerust hart kunt versturen of plaatsen.

 

***LOPENDE ACTIES***

Tot en met eind juni 2018 geldt een KORTING van 20% op bovengenoemde bedragen!